Nokia in clubul exclusivist al telefoanelor cu camera de 12 MP

de Andrei Rahmanov | 1 iulie 2009

Nokia are in proiect cel putin un model de telefon cu camera 12 MP si zoom optic, informeaza PhoneReport.com. Mai mult, un astfel de telefon va fi lansat pe piata de catre cei de la Nokia in cursul anului 2010.

Camera cu senzor de 12 MP si zoom optic va veni de la furnizorul clasic al Nokia, Carl Zeiss, care echipeza in acest moment terminalele Nokia cu camere de la 2 si pana la 8 MP.

Exista mari sanse ca primul model pe care va fi montata o astfel de camera sa fie N98, viitoarea "nava-amiral" a gamei Nokia, model care va fi lansat la Mobile World Congress in februarie 2010, daca nu cumva cei de la Nokia nu vor surprinde audienta cu lansarea lui N98 la Nokia World expo in septembrie 2009.

Nokia se alatura astfel lui Samsung si Sony Ericsson intr-un club deocamdata exclusivist al producatorilor de telefoane mobile cu camera de 12 megapixeli. De retinut totusi ca modelele concurentilor, Samsung Pixon 12 si Sony Ericsson Satio au camere cu un senzor la fel de mare, dar fara functie de zoom optic. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor