Nokia a lansat Lumia 920 cu Pureview si incarcare wireless

de Radu Eftimie | 5 septembrie 2012

Nokia si Microsoft au prezentat astazi, la New York, noul flagship al companiei finlandeze: Nokia Lumia 920 Pureview

Prezentarea oficiala a confirmat specificatiile deja vehiculate cu mai multe zile inainte de eveniment.

Astfel, Nokia Lumia 920, flagship-ul finlandezilor, este dotat cu un procesor Snapdragon S4 dual-core tactat la 1,5 Ghz, are un display de 4,5 inci cu o densitate a pixelilor foarte mare (336 ppi!), memorie interna de 32GB si o camera foto tehnologie PureView. Lumia 920 ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8. Corpul telefonul este din policarbonat (ca si lumia 900 si 800), iar reprezentantii companiei afirma ca sticla care protejeaza ecanul este chiar mai rezistenta decat cea folosita pentru modelele anterioare Lumia.

Cea mai inovativa functie a Nokia Lumia 920 este incarcarea Wireless.

De asemenea, tehnologia de fotografiere PureView este un atu excelent pentru succesul noului flagship Nokia. De altfel, prezentarea noului smartphone a fost centrata in mare parte pe capabilitatile excelente de fotografiere pe care le ofera Lumia 920.

Pe langa smartphone-urile cu Windows Phone 8, Nokia a prezentat si o serie de accesorii create in aceasi gama de culori ca si noile terminale: rosu, negru, galben, alb etc. Este vorba despre casti wireless si boxe audio wireless, dar si dock-uri pentru incarcarea fara fir.

Nokia a prezentat odata cu Lumia 920 si functia City Lens, aplicatie de augmented reality.

Ecranul Lumia 920 are integrata tehnologia Pure Motion HD +  care ofera rezolutie mult mai buna decat ceea ce oferea Lumia 900. Aceeasi tehnologie ajusteaza luminozitatea si culorile ecranului astfel incat si in lumina directa a soarelui utilizatorul se va bucura de imagini foarte clare si vii, afirma Nokia.

Procesorul S4 si Windows Phone 8 reusesc sa faca din Lumia 920 un telefon economic din punct de vedere al consumului de baterie.

Tot in cadrul prezentarii, cei de la Nokia au anuntat ca incearca sa standardizeze incarcarea wireless, astfel incat oriunde ai fi (momentan in Statele Unite) sa-ti poti incarca smartphone-ul

HIT.ro va reveni cu un articol cuprinzator despre noul flagship Nokia, Lumia 920.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare nokia lumia 920 nokia lumia pureview nokia lansare windows phone 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor