Nokia E72 imagini si video inainte de lansare

de Titus Somesan | 15 iunie 2009

Nokia E71 va avea in curand un urmas. Numele acestuia este, intr-un mod cat se poate de firesc, Nokia E72. Nu se stie in cat timp exact il vom gasi pe E72 in magazine, dar cu siguranata ca nu va mai dura prea mult. Pe Nokia Conversations, unul dintre blogurile sustinute chiar de cei de la Nokia, a fost postat "din greseala" un clip publicitar care va promova lansarea lui E72.

Cum date tehnice precise privind modelul E72 nu au fost inca facute publice, tot ce putem face sunt cateva speculatii bazate pe imaginile din film. Asadar, designul lui E72 este in cea mai mare parte asemanator cu cel al lui E71. Se pot observa cateva diferente in zona tastelor functionale dedicate din partea de sus, cum ar fi "Home", "Calendar", "Contacte", "Mesaje/Emailuri". Dispunerea lor este acceasi, iar designul este putin diferit, ceva mai simplu si mai ergonomic fata de E71.

Tot legat de butoane, un lucru foarte important, butonul central a capatat functie de touchpad, ceea ce va face mult mai facila si mai placuta rasfoirea agendei zilnice, a contactelor, a galeriei multimedia sau a unei pagini de internet.

Mufa pentru casti este asezata in partea superioara, nu in lateral ca la modelul actual. Tot din ce se poate intrezari in imaginile din clip, se poate spune ca mufa va fi una de 3.5 mm standardt, spre bucuria fanilor de smartphoneuri Nokia care asteptau acest lucru. Poate ca asa mai multi dintre ei vor fi mai tentati sa foloseasca si functia de cititre a SMS-urilor. Prin aceasta functie un SMS nu mai trebuie neaprat citit de catre destinatar. Un sintetizator de voce il va citi cuvant cu cuvant, iar destinatarul va auzi astfel mesajul in loc sa il citeasca.

Nokia E72 va avea si o camera noua, de 5 megapixeli, camera deja populara printre alte modele high-end ale producatorului finlandez.

Momentan modelul E71 se bucura de un real succes printre utilizatorii de smartphoneuri. E72 se anunta mai mult ca un upgrade al lui E71 decat ca un model cu totul nou, ceea ce inseamna ca ar trebui sa se bucure si de un succes cel putin egal, daca nu chiar mai mare decat al predecesorului sau.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor