Noi telefoane ieftine de la Nokia - Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 dual SIM

de Radu Eftimie | 3 iulie 2013

Nokia nu renunta la segmentul de telefoane mobile clasice si ieftine si care sunt inca foarte cerute pe piata de catre utilizatorii care le folosesc in principal pentru convorbiri.

Compania finlandeza a anuntat astazi lansarea pe piata a trei noi modele care vor costa in jur de 50 de euro fara contract. Este vorba despre Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 dual SIM, trei device-uri cu tastatura clasica de mobil si display-uri non-touch de 2,4 inci.

Singura diferenta intre Nokia 207 si Nokia 208 este ca modelul din urma are si o camera foto de 1,3MP. Noile telefoane mobile au dimensiuni identice, 114.2 x 50.9 x 12.8mm.

Cumpara de la Emag telefoane mobile Nokia la preturi mici

Desi bateria de 1020 mAh nu suna foarte promitator, Nokia spune ca noile sale telefoane mobile din gama de baza vor fi capabile de stand-by de pana la o luna de zile si de 12 ore de apeluri 3G, ceea ce nu este deloc putin.

Din punct de vedere al design-ului, Nokia si-a aliniat si aceste produse la cromatica seriei Lumia. Telefoanele au finisaj si culori similare modelelelor cu Windows Phone ale finlandezilor.

Atat Nokia 207 cat si modelul cu camera foto 208 ofera conectivitate quad-band 2G si tri-band 3G, dispun de Bluetooth 3.0, mufa audio de 3,5mm AV, port microUSB pentru sincronicare cu PC-ul si incarcare a bateriei si un slot de card microSD (suporta pana la 32GB).

Toate cele trei modele vin cu browserul Xpress al Nokia, care asigura compresia datelor pentru viteza mai mare de navigare pe internet, dar si cu aplicatii pentru servicii precum Facebook, Twitter sau WhatsApp.

Noile modele Nokia vor fi disponibile pe piata spre sfarsitul lunii septembrie.

Surse: Nokia, GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia 207 nokia 208 nokia 208 duam sim nokia 207 pret nokia 208 pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor