Noi speculatii pe seama iPhone 5S: camera de 12 MP

de Radu Eftimie | 16 aprilie 2013

Apple iPhone 5S este din nou subiect de top pe bursa zvonurilor. Cele mai noi speculatii se refera la noile carateristici tehnice ale device-ului si mai putin la design-ul urmatorului iPhone.

Potrivit MacRumors, care citeaza un site de tehnologie vietnamez, Tinhte.vn, Apple iPhone 5S va dispune de o camera foto de 12 MP, fata de 8MP cat are modelul iPhone 5. In plus, spun sursele amintite, camera va fi mult imbunatatita pentru realizarea de fotografii in conditii de luminozitate scazuta.

Daca ne uitam la trendul deja stabilit de HTC, prin modului Ultrapixel, care doteaza HTC ONE, si tehnologia Pureview de la Nokia, disponibila in versiuni diferite pe mai multe telefoane Lumia, zvonurile s-ar putea adeveri.

Speculatiile privind upgrade-ul camerei iPhone au ca punct de pornire surse din cadrul Wondeeful Saigon Electrics, companie specializata in furnizarea de module de camera pentru generatiile anterioare de smartphone-uri Apple.

Cat de credibila este sursa acestor speculatii? Site-ul care a publicat informatiile venite de la partenerul Apple este acelasi care a publicat primele informatii confirmate ulterior despre noile casti EarPods si despre primul model cu camera foto de iPod Touch.

Sursa: MacRumors

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 5s camera iphone 5s camera 12mp iphone speficicatii iphone 5s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor