Noi informatii despre Motorola X Phone - posibila lansare in luna mai (foto)

de Redactia Hit | 26 martie 2013

Motorola X Phone, urmatorul mare proiect al producatorului american Motorola Mobility, aflat sub umbrela Google, ar trebui sa reuseasca sa impresioneze pe toata lumea. O imagine aparuta online si care ar putea reprezenta chiar X Phone-ul Motorola promite sa faca acest lucru.

Cele mai recente informatii contrazic zvonurile privind lansarea din noiembrie a Motorola X Phone si plaseaza evenimentul mult mai aproape. Motorola X Phone ar putea fi prezentat de Google si Motorola chiar in luna mai a acestui an, in cadrul conferintei dezvoltatorilor, Google I/O (Innovation in the Open), dupa cum scrie GSMArena.

Motorola X Phone, urmatorul smartphone de la Motorola, ar putea avea un ecran de 4,7 inci, cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli si protejat de Gorilla Glass 3, si ar trebui sa fie dotat cu cel mai recent si mai puternic chipset de la Qualcomm, Snapdragon 800 (opt nuclee).

Acelasi smartphone ar putea beneficia de o baterie de 4000 mAh (ceea ce nu ar fi o surpriza, avand in vedre ca Motorola a adoptat pe ultimele sale modele de telefoane baterii puternice).

Terminalul se pare ca va rula Android 4.2 Jelly Bean, nu Android 5, cum se vehicula anterior.

Sursa: GSMArena

Sursa Foto: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: motorola x phone google motorola smartphone x phone android 5 android jelly bean x phone motorola x phone foto
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor