Navigatie GPS de la iGO pentru Apple iPhone, Tom Tom inca asteptat

de Andrei Rahmanov | 7 august 2009

Chiar daca Tom Tom a fost primul producator de softuri de navigatie GPS care a anuntat acum mai multe luni ca are in lucru o aplicatie dedicata pentru Apple iPhone 3G si 3G S, iata ca de atunci alti doi producatori i-au luat-o inainte.

Primul a fost Navigon, care si-a lansat aplicatia GPS aproape imediat dupa lansarea ultimei versiuni de soft, iPhone OS 3.0, iar acum, al doilea este iGO. Intre timp aplicatia Tom Tom este inca asteptata pentru lansare impreuna cu un set de accesorii pana la sfarsitul verii.

Pachetul Tom Tom ce va include aplicatia si suportul de montare in bord cu incarcator pentru iPhone si difuzor propriu vor costa undeva in jurul a 140 de euro.

Aplicatia iGO este a fost lansata la pretul de 90 de euro, varianta pentru toata Europa, 70 euro pentru Europa de Vest si 115 dolari pentru America de Nord.

Avand deja cate o aplicatie de la cei mai importanti producatori de pe piata, ramane de vazut daca si Garmin se va hotara sa intregeasca aceasta lista sau daca isi va tine softurile de navigatie doar pentru produsele proprii.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor