Motorola X Phone va rula Android 5.0 si promite o revolutie in industrie

de Redactia Hit | 14 februarie 2013

Motorola Mobility, devizie a Motorola achizitionata de Google anul trecut, va lansa, la mijlocul anului, primul smartphone in colaborare cu gigantul internetului.

Reprezentantii Motorola promit ca X Phone, asa cum este denumit momentan proiectul, va oferi o experienta de utilizare cu totul noua si prin care Google va face un pas foarte important. Potrivit unor surse apropiate Motorola, X Phone va reprezenta o revolutie pe piata si va schimba regulile jocului.

Desigur, am mai auzit astfel de declaratii de la mult prea multi producatori de smartphone-uri. Ramane de vazut daca parteneriatul Google - Motorola va duce intr-adevar la un super succes de piata. Se stie totusi ca Google a lucrat foarte mult in ultima perioada la urmatoarea versiune de Android 5.0 - Key Lime Pie, iar probabil aceasta va debuta chiar pe Motorola X Phone.

Motorola X Phone este asteptat pe piata in iunie sau iulie, anul acesta, la un pret similar cu cel al Google Nexus 4. Din pacate, in acest moment nu sunt disponibile niciun fel de detalii legate de design-ul device-ului si nici de hardware-ul cu care va fi dotat.

Surse: Phandroid, DroidLife

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: motorola x phone google motorola smartphone x phone android 5 android 5 Key Lime Pie
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor