Motorola Nexus 6, fotografiat "live". Se confirma dimensiunile mari ale terminalului

de Redactia Hit | 2 octombrie 2014

Motorola Nexus 6, cu nume de cod Shamu, a intrat de mai multa vreme in atentia tipsterilor, iar informatiile despre noul smartphone Google apar cu o cadenta impresionanta.

Cele mai recente dezvaluiri includ cateva imagini cu terminalul realizat de Motorola, care confirma display-ul mare care va dota phabletul, dar si existenta sistemului de operare Android L si modificarile survenite fata de versiunile anterioare, cel putin la nivel estetic.

Astfel, butoanele virtuale de navigare aflate la baza ecranului au suferit schimbari, Google optand pentru o alta reprezentare grafica a acestora, dupa cu se remarca din fotografii.

Va reamintim ca printre specificatiile hardware ale Motorola Nexus 6 se numara un chipset Qualcomm Snapdragon 805, 3GB RAM, 32GB memorie de stocare si o camera foto principala de 13MP (cu filmare 4K). Bateria noului Nexus 6 ar putea fi de 3.200 mAh, in timp de display-ul terminalului va fi de 5,9 inch cu rezolutie QuadHD si aproape 500 ppi. Potrivit AndroidPolice,

Motorola Nexus 6 va fi prezentat la sfarsitul acestei luni, lansarea comerciala urmand sa fie programata pentru inceputul lui noiembrie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: motorola Nexus 6 foto nexus shamu specificatii google nexus 6 android L noutati
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor