Microsoft nu renunta la telefoanele Nokia cu Android

de Bogdan Constantinescu | 29 aprilie 2014

Stephan Elop, fostul CEO Nokia, si actualul director executiv in cadrul Microsoft, a facut putina lumina in ceea ce priveste intentiile companiei fata de terminalele Nokia cu Android.

Elop a spus ca divizia Microsoft Mobile va continua sa furnizeze suport pentru telefoanele din familia Asha, dar si pentru seria Nokia X, care are la baza sistemul de operare Android. Desi la prima vedere pare ciudat ca Microsoft sa sustina un alt sistem de operare in afara celui propriu, trebuie sa ne gandim ca interesul companiei este sa-si vada produsele pe cat mai multe device-uri mobile, astfel ca nu prea are cum sa aleaga.

Ceea ce nu stim este daca vor fi produse noi telefoane Nokia X, dar probabil ca asta depinde de modul in care vor fi ele primite de catre consumatori.

Si ca tot veni vorba de Nokia, sa spunem ca Microsoft a lansat o campanie care incearca sa pozitioneze seria Lumia intr-un mod unic.

Spotul se refera mai ales la faptul ca Lumia vine intr-o multitudine de culori, ceea ce este un avantaj fata de smartphone-urile care vin in culori inchise si care ar face din experienta utilizarii un lucru mai putin placut decat. Ca sa rezumam, este de ajuns sa pronuntam cuvantul "marketing".

Sursa: BGR, Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: planuri Nokia X Microsoft dezvoltare Nokia X Nokia X viitor
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor