Microsoft lanseaza Windows Phone 7 in Romania, prin Orange

de Silviu Anton | 12 octombrie 2010

Orange a anuntat astazi lansarea a trei telefoane noi, bazate pe cea mai noua platforma de la Microsoft, Windows Phone 7. Telefoanele vor fi disponibile in mai multe tari in care compania este prezenta, printre care si Romania.

Noile telefoane – HTC 7 Mozart, distribuit in exclusivitate la Orange si primul telefon bazat pe Windows Phone 7 care va ajunge in Romania, Samsung Omnia 7 si LG E900 vor fi disponibile pentru public incepand cu finalul lunii octombrie pe toate pietele mari din Europa. Lansarea se va face initial in Marea Britanie si Franta, urmate de Spania, Polonia, Elvetia, Romania, Portugalia si Austria.

Cu noile smartphone-uri bazate pe Windows Phone 7, clientii Orange vor avea mai usor acces la servicii favorite, la modalitati de plata mai simple, la programe de asistenta si la servicii Orange integrate in ecranul de start Microsoft precum Orange Wednesdays, Orange Maps, Orange TV.

Descarcarea aplicatiilor se va face prin integrarea acestora in Windows Phone Marketplace, formand un “magazin in magazin” – un singur loc din care se pot descarca aplicatii create de Orange sau de alti furnizori. 

De asemenea, clientii Orange au la dispozitie serviciul de top „Expert Assistance”, care le ofera asistenta dedicata pentru a beneficia la maxim de telefoanelor lor Windows Phone 7, prin demonstratii in direct si prin ecranele interactive amplasate in magazinele selectate din Europa.

Telefonul HTC7 Mozart

HTC 7 Mozart este unul dintre primele telefoane lansate pe platforma Windows Phone 7 a Microsoft. 

Printre dotarile HTC7 Mozart se numara ecranul multitouch de 9.4cm, camera foto de 8 megapixeli, procesor Qualcomm de 1 GHz si memoria interna de 8GB. De asemenea, telefonul dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, avand o durata de viata a bateriei de pana la 330 de minute de convorbire si peste 400 de minute de navigare Web.

Telefonul Samsung Omnia 7

Samsung GT-I8700 (Omnia 7) are un ecran de 4 inci Super AMOLED, dispune de procesor Qualcomm QSD8250 de 1GHz, 8GB de memorie interna, conexiune WiFi si Bluetooth 2.1.

Omnia 7 este dotat cu o camera foto de 5MP si poate filma imagini HD la 720p. Durata de viata a bateriei depaseste 500 minute in convorbire si 390 ore in stand-by.

Telefonul LG Optimus 7 

LG optimus 7 (LG E900) este dotat cu un ecran capacitiv complet tactil de 3.8 inci si o rezolutie de 800x480 pixeli, camera de 5MP cu Intelligent Shot, 16GB memorie interna si baterie detasabila de 1500 mAh.

Rezolutia video HD de 720p ofera posibilitatea inregistrarii si redarii videoclipurilor la o calitate superioară si este ideala pentru transferul online de fisiere in mediul retelelor sociale dar si offline pe un televizor.

Sursa: Orange


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor