Microsoft a prezentat la Computex noi smartphone-uri cu Windows Phone 8.1

de Redactia Hit | 4 iunie 2014

Microsoft a prezentat, in cadrul expozitiei Computex, care se desfasoara intre 3 si 7 iunie in Taiwan, mai multe smartphone-uri cu sistem de operare Windows Phone 8.1, realizate de trei noi parteneri ai companiei, printre care se afla si Prestigio.

Colaborarea Prestigio cu Microsoft evolueaza astfel, dupa lansarea tabletelor cu Windows 8.1 - Prestigio Visconte - compania lansand acum pe piata doua noi smartphone-uri ce ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare mobil Windows Phone 8.1: MultiPhone 8500 DUO si Multiphone 8400 DUO.

Potrivit GsmArena, MultiPhone 8500 DUO este un dual SIM ce ofera un ecran de 5 inch, cu rezolutie HD, dispune de procesor Snapdragon 400 quad-core tactat la 1.2GHz, GPU Adreno 305 si 1GB RAM. Smartphone-ul mai dispune de o camera foto principala de 8MP, capabila de filmare fullHD, si una secundara (frontala) de 2MP. MultiPhone 8500 DUO va costa 170 de euro, va ajunge in magazine in luna iulie.

Modelul Multiphone 8400 DUO ofera un ecran de 4 inch IPS cu rezolutie WVGA, are aceleasi specificatii hardware ca si modelul mai mare si va fi disponibil comercial din luna august la un pret de 85 de euro.

Celelalte doua companii care colaboreaza cu Microsoft si vor oferi terminale cu Windows Phone 8.1 sunt Blu si Yezz.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: prestigio multiphone 8500
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor