Meizu, cel mai bun "plagiator" de iPhone, lanseaza un telefon quad-core

de Radu Eftimie | 20 septembrie 2011

Meizu, compania chineza care a copiat toate modelele de iPhone si chiar si iPod si iPod Touch de pana acum, are toate sansele sa dea lovitura cu un model de telefon mobil denumit MX si care foloseste un procesor quad-core, potrivit Dvice.

Primul telefon cu procesor quad-core care va rula sistemul de operare Android nu este fabricat nici de HTC, nici de Samsung si nici de alta companie tehnologica de marca. Meizu, un producator din RP Chineza care si-a facut cunoscut numele prin clonarea tuturor device-urilor Apple, este cel care propune "revolutia".

Meizu, cel mai bun plagiator de iPhone, lanseaza un telefon quad-core

Meizu MX are, oricum, niste specificatii de invidiat:

- display de 4,3 inci qHD
- rezolutie de 960x640 (identica ecranului de iPhone)
- memorie interna de 16 sau 32 GB
- procesor mult mai puternic decat se anticipeaza ca va avea iPhone 5, respectiv un quad-core, fata de procesorul A5 dual-core de la Apple.

Daca telefonul chinezilor va fi lansat (si se pare ca evenimentul va avea loc chiar in aceasta luna), insemna ca vor reusi sa aduca pe piata cel mai puternic terminal de pana acum.

Totusi, in cazul Meizu MX nu se poate vorbi de low cost - ca in cazul altor produse fabricate in RP Chineza - telefonul urmand sa coste intre 625 de dolari si 780 de dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor