Lenovo a lansat oficial cea mai buna copie de iPhone 6: Lenovo Sisley S90

de Redactia Hit | 5 noiembrie 2014

Lenovo nu are nevoie de prezentare, este o firma-gigant care, spunem noi, ar trebui sa-i inspire pe altii. Cateodata, insa, chiar si o firma mare precum Lenovo, vorbim despre al treilea producator mondial de telefoane mobile, se lasa dusa de "val".

Lenovo Sisley S90 este cel mai recent smartphone lansat de companie si, in ciuda specificatiilor excelente, deranjeaza la capitolul design: seamana atat de mult cu iPhone 6 incat poate fi catalogat fara probleme drept cea mai buna copie de iPhone 6.

Dar, sa trecem peste acest aspect si sa vorbim despre specificatiile device-ului.

Lenovo Sisley S90 este un dual SIM  ce dispune de un ecran de 5 inch, cu rezolutie HD, se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu patru nuclee tactate la 1,2GHz si 1GB RAM. Memoria interna a terminalului mobil inteligent al Lenovo este 16GB, scrie Gizmobic.

Bateria de 2300 mAh promite o autonomie buna. La capitolul foto, Lenovo Sisley S90 are o camera principala de 13MP si de una frontala de 8MP (selfie-ul este la putere, cum spuneam si in alte articole). Noul smartphone al Lenovo ruleaza Android 4.4.4 KitKat va fi vandut momentan doar pe piata chineza si va costa in jur de 330 de dolari.

Sursa foto: Gizmobic

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: copie iphone 6 lenovo Lenovo Sisley S90 specificatii Lenovo Sisley S90
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor