Lenovo Vibe Shot: un nou smartphone premium cu camera de 16MP si OIS

de Redactia Hit | 18 februarie 2015

Lenovo are in lucru un nou smartphone de top, Lenovo Vibe Shot, terminal cu design premium si specificatii demne de un varf de gama.

Lenovo Vibe Shot dispune de carcasa metalica si un finisaj cu adevarat rafinat, dar se remarca si prin specificatii. Noul terminal mobil inteligent de la Lenovo, pe care s-ar putea sa il vedem in cadrul MWC 2015 de la Barcelona, luna viitoare, va dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie Full HD, de chipset Qualcomm Snapdragon 615 (pe 64 biti) si va avea 3GB RAM si o memorie interna de stocare de 32GB, dar si slot pentru carduri microSD.

Punctul forte al Lenovo Vibe Shot va fi insa angrenajul de camera foto. Smartphone-ul va dispune de senzor de 16MP BSI cu stabilizare optica a imaginii si blit LED avansat. Vibe Shot va avea si un buton fizic dedicat pentru camera foto, dupa cum scriu cei de la Gsmarena, care citeaza mxphone.net.

Lenovo Vibe Shot va rula Android 5.0 insa pretul si lansarea comerciala nu au fost inca dezvaluite. Probabil, mai multe detalii vom afla in cadrul Mobile World Congress 2015.

Vom reveni cu detalii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo vibe shot telefon lenovo camera 16mp lansare vibe shot mwc lenovo mwc 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor