Lenovo S800 – telefonul cu display color, transparent

de Laurentiu Crisu | 2 decembrie 2010

 

In urma cu aproape un an, Sony Ericsson lansa primul telefon cu display transparent, Xperia Pureness, care a facut ca lumea sa vuiasca. Acum, producatorul chinez Lenovo va lansa inca un telefon cu ecran transparent, care din cate se pare va purta denumirea de S800 (numele nu a fost confirmat oficial).

Sa nu va ganditi insa ca Lenova va copia pur si simplu idea celor de la Sony Ericsson. Chinezii vin cu “bunatati”. Colorate! Display-ul transparent al lui Lenovo S800 vine cu suport color, in vreme ce ecranul Xperia Pureness este doar gri.

Telefonul si-a facut debutul la un eveniment de moda din Beijing, insa nimeni nu a avut voie sa il atinga, cu exceptia modelele desemnate sa il prezinte. 

Sa nu credeti insa ca totul este o gluma! In pozele, care potrivit unor surse au fost facute in secret in camera de proba a manechinelor, se poate observa foarte clar cum fetele dau telefoane sau scriu mesaje. 

Cand vom putea sa ne achizitionam Lenovo S800? Nu se stie. Producatorii au fost zgarciti in informatii legate de pret, data de lansare sau alte specificatii tehnice.

Sursa: Cloned in China  

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor