La ce ne putem astepta de la iPhone 5S

de Liviu Petrescu | 9 septembrie 2013

Imaginea de ansamblu asupra noului iPhone 5S, care urmeaza sa fie prezentat de Apple maine, s-a format deja, prin scapari de fotografii si imagini cu machete si componente. Iata cele mai importante detalii si presupuneri care s-ar putea adeveri odata cu lansarea oficiala a noului iPhone.

Designul iPhone 5S este poate cel mai putin interesant dintre detaliile despre noul smartphone Apple, deoarece este aproape identic cu cel al iPhone 5, lansat in septembrie 2012. Va exista insa si o versiune aurie a noului telefon, iar unele speculatii includ si o versiune gri, pe langa cele doua standard: alb si negru.

iPhone 5S

Hardware iPhone 5S. Ca de obicei, noul smartphone Apple aduce un procesor imbunatatit, iar in cazul 5S putem vorbi si de o camera imbunatatita. Ecranul si rezolutia sa raman insa neschimbate. Speculatiile despre noul telefon includ si un senzor pentru scanarea amprentei utilizatorului, conceput ca o masura de siguranta suplimentara pentru eliminarea parolelor.

iOS 7: Smartphone-ul Apple care debuteaza foarte curand va utiliza sistemul de operare iOS 7, primul cu un design complet nou inca de la lansarea iPhone in 2007, care schimba grafica, dar include si o functionalitate complexa.

Pret iPhone 5S: Dupa prezentarea de maine, iPhone 5S va sosi probabil in Romania la aceleasi preturi ca generatia precedenta, in timp ce iPhone 5 va suferi o reducere de pret.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Informatiile despre noile iPhone-uri, prin urmare scaderea sanselor unor surprize prea mari la lansarea de maine, nu i-a oprit pe fanii infocati ai companiei din Cupertino sa formeze deja cozi la unele magazine. MacRumors a surprins, inca de vineri (!) cativa astfel de fani care si-a facut o noua "casa" pentru cateva zile in fata unui magazin Apple din New York...

Surse: Cnet, Macrumors

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii iphone 5s lansare iphone 5s apple iphone 5s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor