LG si Samsung ar putea lansa telefoane cu ecrane curbate (OLED), saptamana viitoare!

de Radu Eftimie | 2 octombrie 2013

Auzim de mai multa vreme zvonurile referitoare la lansarea de catre Samsung si LG a unor smartphone-uri cu display-uri curbate, insa abia acum s-ar putea ca device-urile sa devina realitate. Atat Samsung cat si LG ar putea dezvalui, in aceasta luna, cate un model de telefon din aceasta gama.

Samsung a anuntat deja oficial ca va lansa o versiune cu ecran curbat a Galaxy Note 3 (Active), iar evenimentul de prezentare ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.

De asemenea, se pare ca si LG are deja in productie smartphone-ul LG Z, cu display concav si rezolutie FullHD, scrie ZDNet, citat de UnwiredView.

Totusi, nu va asteptati ca aceste doua modele de smartphone-uri sa fie si flexibile.

Dupa cum scrie GSMarena, mai avem de asteptat pana la definitivarea acestei tehnologii, in conditiile in care desi ecranul ar fi flexibil, celelalte componente, de la placa de baza si pana la baterie, sunt rigide.

De asemenea, cum device-urile cu display-uri curbate ar putea fi primite cu scepticism de utilizatori, Samsung si LG nu vor produce, initial, prea multe unitati.

Cumparati Samsung Galaxy Note 3 de la eMAG

Cert este faptul ca luna aceasta am putea asista la inca o lansare extrem de interesanta, pe langa cele despre care va anuntam ieri si despre care puteti citi AICI.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartphone ecran curbat samsung curved display ecran flexibil telefon samsung lg ecran curbat smartphone lg display
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor