LG si Orange ofera LG KU990i pentru pasionatii de fotografii cu telefonul

de Vlad Matei | 14 august 2009

LG Electronics si Orange lanseaza in aceasta luna in cadrul ofertei Orange Best Deal un nou model de telefon din segmentul foto, LG KU990i, care ofera pasionatilor de instantanee posibilitatea de a realiza fotografii de exceptie datorita functiilor inteligente incorporate.Viewty KU990i mai vine cu ecran tactil generos, camera foto de 5MP cu functii inteligente si reduceri de pana la  40% la accesorii

Caracateristici avansate ale camerei foto


Telefonul LG KU990i vine cu o serie de moduri de fotografiere ale camerei, oferind Face Tracking, Smile Shot si Blink Detection. Datorita functiei Smile Shot, utilizitatorii pot surprinde imaginea persoanei iubite in postura ideala, atunci cand aceasta zambeste. Functia declanseaza automat realizarea pozei atunci cand detecteaza un zambet, fara a mai fi necesara apasarea unui buton special.

LG KU990i disponibil prin Orange Best Deal

Pana la data de 30 septembrie 2009, LG KU990i poate fi achizitionat prin oferta Orange Best Deal la un pret de 69 euro (TVA inclus), cu un abonament lunar de 10 euro pentru contract pe o perioada de 2 ani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor