LG loveste in piata mobilelor cu ecran tactil

de Vlad Matei | 21 mai 2009

LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul comunicatiilor mobile, anunta vanzari record de 20 de milioane de telefoane mobile LG cu ecran tactil, la nivel global, dupa doi ani de la lansarea pe piata a acestui tip de telefoane mobile.Desi cifra este impresionanta, LG mai are de “lucrat” la suprematia lui iPhone pentru care s-au estimat vanzari de peste 27 de milioane de terminale in 2009.

Recordul atins de LG in vanzari pe acest segment cu o crestere rapida vine la doar 26 de luni de la lansarea primului telefon cu ecran tactil, Prada Phone by LG(LG-KE850), in luna martie 2007.

Vanzarile au fost spectaculoase, compania atingand un volum de 10 milioane de unitati vandute pana in luna noiembrie 2008. Rezultatele s-au datorat strategiei LG de a introduce o gama larga de produse inovatoare dotate cu ecran tactil, adresate unor categorii variate de consumatori.Pe piata din Romania, LG Cookie a inregistrat rezultate foarte bune, fiind cel mai bine vandut terminal cu ecran tactil in randul consumatorilor romani in luna mai a acestui an.

Prin oferta Orange Thank You din luna mai, LG Cookie a putut fi achizitionat la un pret de 69 de euro (TVA inclus) la prelungirea contractului de abonament cu 24 de luni si 117 euro (TVA inclus) la prelungirea contractului de abonament cu 12 luni.

Asteptam cu interes sa vedem cum va reactiona piata romaneasca la telefonul cu functii tactile, LG Arena, telefon pe care il veti putea admira intr-un review pe Hit.ro in scurt timp.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor