LG da publicitatii primele imagini oficiale cu BL40 Chocolate

de Andrei Rahmanov | 31 iulie 2009

Dupa cele cateva imagini si un clip cu noul LG BL40 Chocolate 'scapate' de 'binevoitori' necunoscuti pe internet, LG face un prim pas catre anuntarea oficiala a acestui model. Pe siteul LG au aparut primele imagini cu LG BL40, cel care va fi in curand cel mai important telefon fashion din gama sa.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale lui LG BL40, elementele noi sunt constitute de confirmarea unei camere foto de 5MP cu flash si autofocus, dar si de o particularitate a interfetei S-Class de a putea afisa simultan content din doua surse diferite, impartind ecranul in doua. Aceasta este cu siguranta mijlocita de forma neobisnuit de lunga a ecranului de 4 inci, cu un raport de 21:9 si o rezolutie de 800x345 pixeli.

Altfel, caracterisitici ca GPS, WiFi, 3G care sa suporte viteze de pana la 7.2Mbps sau un slot pentru un card de memorie SDHC aproape ca nu au voie sa lipseasca din lista de specificatii a unui astfel de telefon si vor fi cel mai probabil confirmate inainte de sfarsitul verii, odata cu lansarea oficiala.Concomitent va fi lansata si un "frate mai mic" al lui BL40, si anume LG BL42, un telefon asemanator ca si aspect, dar ceva mai mic, cu o arhitectura slide, mult mai apropiata de Chocolate-ul original.

LG BL40 Chocolate va fi disponibil in peste 54 de tari pana la sfarsitul acestui an. Detlaii legate de pret nu au fost inca dezvaluite, dar cand vine vorba de fashion, cine se mai uita la pret?

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor