LG a creat un ecran de smartphone cu rezolutie de 2560x1440

de Liviu Petrescu | 22 august 2013

LG a prezentat cel mai performant ecran de smartphone din lume. La o dimensiune de numai 5,5 inci, display-ul are de patru ori mai multi pixeli decat unul standard HD 720p. Rezolutia noului ecran LG Quad HD AH-IPS LCD este de 2560x1440, cu mult peste Retina Display.

In timp ce iPhone 5 are numai 328ppi, noul ecran LG atinge numarul impresionant de 528ppi, pentru o imagine de o calitate extraordinara, iar acesta nu este singurul atribut excelent al display-ului Quad HD. Ecranul LG utilizeaza un panou cu o grosime de numai 1,21mm, iar cadrul necesar are o grosime de numai 1,2mm.

LG Quad HD LCD

Noul ecran LG isi va face cu siguranta aparitia in gadgeturile companiei, dar tehnologia ar putea fi utilizata si de Apple la urmatoarele generatii de iPhone si iPad, deoarece LG se numara printre furnizorii de ecrane ai companiei americane.

Multi cumparatori sunt convinsi ca Retina Display ofera o calitate suficienta si ca la rezolutiile mai mari imaginea nu se imbunatateste cu adevarat, dar producatorii de electronice continua sa inoveze in domeniu, iar display-ul LG cu rezolutie de 2560x1440 demonstreaza ca mai sunt multe standarde noi de atins.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ecran lg quad hd ecran smartphone lg display lg quad hd lcd
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor