LG Nitro - un nou smartphone cu ecran de 4,5 inci

de Radu Eftimie | 5 decembrie 2011

Avalansa de lansari de smartphone-uri cu specificatii tehnice similare, dar si design asemanator, transforma noile telefoane aparute pe piata in device-uri care nu pot oferi un impact puternic de marketing. Este si cazul LG Nitro HD, un smartphone demn de acest nume, dar care nu se remarca prin ceva deosebit, scrie TechCrunch care a realizat un review al gadgetului.

LG NItro - un nou smartphone cu ecran de 4,5 inci

Nitro HD este primul telefon cu ecran de 4,5 inci al producatorului. LG isi completeaza astfel portofoliul de telefoane mobile inteligente cu un model de top. Dincolo de acest aspect, Nitro HD, nu impresioneaza in mod deosebit, scriu cei de la TechCrunch.

Terminalul, al carui ecran este si punctul forte (rezolutia este excelenta 1280x720 pixeli), mai dispune de procesor dual-core la 1,5 GHz, o camera de 8MP (cu capabilitati de inregistrare video la 1080p) si este 4G. Printre plusurile smartphone-ului Techcrunch puncteaza display-ul, calitatea camerei foto si materialele din care este realizata carcasa.

La minusuri, site-ul aminteste in primul rand de designul device-ului, unul care nu se remarca prin nimic deosebit fata de concurenta, dar si de performantele care nu sunt la nivelul celorlalte smartphone-uri de pe piata, mai ales din cauza sistemului de operare ceva mai vechi (Android 2.3.5).

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor