LG G Flex soseste in Europa prin Orange

de Liviu Petrescu | 12 noiembrie 2013

Smartphone-ul cu ecran curbat de 6 inci va sosi in Europa in 2014. LG G Flex va fi adus de Orange mai intai in Franta, la inceputul anului viitor, iar vanzarile bune ar putea duce la extinderea disponibilitatii sale si in alte tari europene.

Telefonul cu forma usor concava include si o alta tehnologie noua: repararea automata a zgarieturilor mici pe partea din spate a carcasei, inovatie demonstrata si in clipurile de promovare a LG G Flex create pentru Coreea de Sud.

LG G Flex va sosi in Franta in luna februarie 2014, deoarece Orange are acolo aproape 27 milioane de abonati. Alaturi de ecranul concav de 6 inci, cu rezolutie 1280x720, gadgetul ofera o camera foto de 13MP, posibilitatea de a asculta muzica la calitate Hi-Fi 24bit, 192kHz, si un acumulator puternic de 3500mAh.

Considerat initial un moft, ecranul curbat LG G Flex si Samsung Galaxy Round este insa mai mult decat o inovatie de design. Potrivit expertilor, sticla curbata are si o functie de marire a obiectelor reflectate, lucru care reduce in mod substantial reflectia luminilor din jur pe ecranul telefonului.

Cumparati de la eMAG.ro smartphone-ul de top LG G2

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg g flex specificatii lg g flex lg ecran curbat lansare lg g flex
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor