LG Chocolate BL20 - un nou clip de prezentare video

de Andrei Rahmanov | 21 septembrie 2009

LG isi va reinnoi foarte curand cunoscuta gama de telefoane fashion cu doua reinterpretari moderne ale unui model care a adus extrem de multa notorietate pentru LG Mobile, si anume modelul Chocolate. 

Vor exista doua variante, una cu ecran tactil de mari dimensiuni si fara tastatura reala, LG BL 42 si inca una, cu dimensiuni ceva mai reduse, si tastaura reala slide, versiune cunoscuta initial ca si LG BL40 si, mai nou, ca LG BL20.

Aceasta din urma, pe langa tastatura reala slide, va pastra si zona touch-sensitive atat de bine-cunoscuta a modelului originar Chocolate. Ecranul va avea o rezolutie de 320x240 si o camera foto de 5MP cu flash LED si lentile Schneider-Kreuznach. O functie noua, numita TextScan, va benefica de pe urma camerei foto performante, permitand fotografierea in conditii de calitate speciala a textelor scrise pe hartie.

LG Chocolate BL20 va avea interfata proprietara LG S-Class 3D, iar in zona touch-sensitive, pe langa butoanele unidirectionale, va mai exista inca unul dedicat, pentru a "frunzari" in ecranul de baza printre aplicatiile cele mai importante.

Pretul si data de lansare exacte raman inca necunoscute.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor