LG BL40 Black Label descoperit, imagini video

de Andrei Rahmanov | 14 iulie 2009

Dupa ce zilele trecute si-a facut aparitia timid in cateva imagini teaser, noua generatie LG Chocolate revine.

De data aceasta intr-un clip video, descoperindu-se in toata splendoarea sa. Nu se stie sursa exacta a filmului si daca este facut chiar de producator sau de cativa fani mult prea entuziasmati in asteptarea noului model.

Liniile prezentate in imaginile teaser oficiale par insa a fi respectate si continuate cat se poate de firesc de aspectul telefonului reprezentat in acest clip. Oricum ar fi, cel putin in ceea ce priveste aspectul, noul LG va face cu siguranta senzatie.

LG Chocolate BL40 va avea un ecran tactil multi-touch de 4 inchi cu aspect cinematic de tipul 21:9 si o rezolutie de 800x345 pixelisi va fi protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi. Interfata va fi o varianta costumizata S-class si va suporta o conexiune 3G cu viteza de pana la 7.2 Mbs. WiFi si A-GPS vor mai face cu siguranta parte din lipsa de specficatii.

Zvonurile spun ca noul Chocolate va avea si o camera de 5MB, informatie ce va fi curand confirmata sau infirmata, odata ce LG va reveni cu date oficiale despre acest model.

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor