Karbon Mobiles ar putea lansa primul dual-boot cu Windows Phone si Android

de Bogdan Constantinescu | 4 martie 2014

Karbon Mobile ar putea fi primul telefon de pe piata care sa ruleze in paralel atat Windows Phone, cat si Android.

Conform producatorului, primul telefon mobil dual-boot cu Windows Phone si Android ar putea fi lansat pe piata in cursul acestui an. Indienii de la Karbon Mobiles planuiesc sa prezinte mobilul care suporta ambele sisteme de operare in urmatoarele 6 luni. Compania a dat deja publicitatii contractul de licentiere pe care l-a semnat cu Microsoft pentru a produce telefoane mobile cu sistemul de operare Windows Phone.

Presedintele Karbon, Sudhir Hasija, a declarat pentru "Times of India" ca "Microsoft a simplificat regulile, permitand accesul la platforma si pentru alti jucatori din piata". Astfel, primul telefon cu Windows Phone ar putea fi lansat in urmatoarele 3 luni. Reprezentantul companiei a adaugat ca terminalul mobil este dedicat "segmentului office si profesionistilor din domeniul tehnic", dar inca nu s-a decis cat va costa acesta.

Eforturile celor de la Karbon in ceea ce priveste un dual-boot nu sunt nici pe departe unele solitare. Asus a dezvaluit o tableta hibrid in ianuarie, Transformer Book Duet TD300, in timp ce o oferta asemanatoare a sosit si de la Micromax aproape in acelasi timp. In ceea ce priveste smartphone-urile dualboot, Geeksphone a dezvaluit Revolution, dar acesta ruleaza Android si Firefox OS, in loc de Windows Phone.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: karbon mobiles smartphone dual boot telefon windows android telefon dual os
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor