Interfata lui Sony Ericsson Android in miscare

de Andrei Rahmanov | 9 iulie 2009

La scurta vreme dupa aparitia primelor zvonuri si imagini  legate de aparitia unui telefon Sony Ericsson Android, iata ca avem si un clip cu interfata dedicata a acestui telefon.

Imaginile prezinta cateva aplicatii ale interfetei dedicate bazate pe platforma Android a urmatorului Sony Ericsson Xperia Android aka Rachael.

Privind imaginile din clip, iata cateva elemente care merita retinute legat de noua interfata a sistemului de operare: in partea de jos a ecranului de baza exista un rand de butoane virtuale de care se poate "trage" in sus pentru a activa meniul de aplicatii, corespondentul iconu-ului asemanator cu un fel maner si care are aceasi functie la Google G1.

Pentru functiile de SMS, chat si acces la aplicatii online de tipul Facebook sau twitter exista o bara de meniu in partea de jos a ecranului. Aceasta bara de meniu devine activa atunci cand este accesata orice intrare din lista de "Contacte", oferind posibilitatea de a comunica ceva contactului ales pe oricare dintre caile mentionate mai sus.

Pana la lansarea oficiala a lui SE Android, un lucru e clar: se pare ca in curand interfata SENSE (HTC Hero) va avea un concurent cel putin la fel de aratos si de capabil.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor