Interfata 3D S-Class, atuul indiscutabil al telefoanelor LG

de Vlad Matei | 7 iulie 2009

Inovativa interfata 3D S-Class, patentata LG, reprezinta piesa de rezistenta a noilor modele premium lansate in 2009, facilitand accesul la toate aplicatiile multimedia de top.LG Arena, primul telefon mobil dotat cu interfata 3D S-Class, a ridicat la un nou nivel interfata tactila, oferind o noua experienta utilizatorilor, prin imbinarea perfecta intre utilitate si cele mai avansate functii multimedia.

LG a conceput interfata S-Class pentru a scoate in evidenta avantajele ecranelor tactile si pentru a elimina meniurile si etapele numeroase si complicate de acces. Aceasta are la baza un cub care incadreaza 4 ecrane ce pot fi personalizate pentru a oferi acces rapid la toate functiile, prin simpla rasucire a cubului cu varful degetului. Listele se deruleaza imediat ce sunt atinse, afisind diverse informatii si optiuni. Aceasta functie elimina pasii pe care ii presupune schimbarea ecranelor, simplificand accesul si reducand timpul necesar cautarii clasice de informatii.

LG a standardizat interfata S-Class pentru gama de terminale premium, incepand cu LG Arena, si extinzind-o pentru modele ce au fost dezvoltate ulterior- Viewty Smart (LG-GC900), LG-GD900 Crystal si modelul din categoria smartphone, LG-GM730. Fiecare dintre aceste modele a fost special creat pentru a raspunde nevoilor diferite ale consumatorilor, iar interfata este adaptata pentru ca acestia sa beneficieze de toate functiile specifice fiecarui model.

LG Arena s-a vandut in 500.000 de unitati in doar 3 luni de la lansarea oficiala pe piata din Europa. Atentia consumatorilor a fost atrasa de interfata grafica 3D S-Class LG, care simplifica foarte mult utilizarea telefonului si a functiilor multimedia. Utilizand efectele si conversiile 3D, elementele virtuale arata si se comporta ca si cum ar fi obiecte fizice reale. Consumatorii vor descoperi ca interfata S-Class este exact asa cum si-au imaginat, beneficiind de o utilizare facila a terminalului si extrem de intuitiva.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor