Intel ar putea intrerupe dezvoltarea MeeGo

de Radu Eftimie | 2 septembrie 2011

O serie de informatii care circula pe site-urile de specialitate spun ca Intel ar avea de gand sa puna in asteptare dezvoltarea sistemului MeeGo, dupa ce Nokia si-a reorientat prioritatile.

Asta ar putea insemna la fel de bine si disparitia platformei pentur telefoane mobile MeeGo dupa doar aproximativ un an de existenta, scriu cei de la GSMarena.

MeeGo se vroia initial mai mult decat un sistem de operare care sa ruleze pe telefoane mobile. Ar fi trebui sa devina o platforma unica dedicata mai multor tipuri de dispozitive electronice, de la smartphone-uri si pana la sisteme de infotainment pentru industria auto si chiar si netbook-uri.

 

Intel ar putea intrerupe dezvoltarea MeeGo

 

Chiar daca MeeGo este o platforma software deschisa si ar putea fi preluata de dezvoltatori independenti daca Nokia si Intel ar renunta la ea, o astfel de turnura a lucrurilor ar insemna ca sistemul de operare va fi lipsit de un suport hardware dedicat si oficial.

Prin urmare, am ajunge sa vedem MeeGo ruland pe fel de fel de device-uri diferite. Totusi, cei de a GSMArena precizeaza ca informatia ar putea fi doar un zvon, mai ales in conditiile in care reprezentantii Intel au infirmat retragerea din proiect.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor