Incepe razboiul patentelor Windows Phone 8? Nokia ar putea ataca HTC

de Liviu Petrescu | 25 septembrie 2012

Dupa lansarea telefoanelor HTC Windows Phone 8, au aparut speculatii cu privire la intentia Nokia de a incerca sa interzica vanzarea HTC Windows Phone 8X, deoarece designul este prea similar cu Nokia Lumia 820. Extinderea razboiului patentelor si in segmentul de piata WP8 este un semn de rau augur pentru viitorul industriei IT.

Daca speculatiile se adeveresc si Nokia va intenta un proces impotriva HTC pentru copierea panoului frontal al noii generatii Lumia, toti cei implicati au doar de pierdut dintr-un astfel de conflict, scrie GSMArena.

(foto: gsmarena.com)

Microsoft incearca sa obtinaa o cota de piata cat mai mare cu Windows Phone 8, iar un conflict intre partenerii sai nu avantajeaza deloc compania. Nokia isi poate strica imaginea tocmai acum cand se poate lauda in sfarsit cu ceva demn de "copiat", iar HTC ar putea suferi prin blocarea vazarilor.

Speram ca speculatiile nu se vor adeveri sau ca Nokia si HTC isi vor rezolva conflictul in afara tribunalelor, deoarece dintr-un proces si o interdictie cumparatorii pierd cel mai mult.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 htc windows phone 8x nokia lumia 820 nokia vs htc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor