Idee pentru fumatori: telefonul mobil cu bricheta

de Andrei Rahmanov | 20 iulie 2009

Ultima idee de produs a unei companii chineze este se pare un telefon cu bricheta incorporata. Modelul poarta indicativul SB6309 si este incarat la sectiunea telefoane TV Quad-band GSM.

Seabright Industrial Limited este una dintre acele companii chineze producatoare de replici de iPhone, telefoane cu TV, replici de PSP sau ceasuri-telefon mobil , de exemplu.

Detaliul tehnic prin care uimeste ultimul lor prototip este mica bricheta aflata pe spatele telefonului. In partea de jos, acoperita de un capac culisant, acolo unde orice alt telefon ar avea plasata camera foto, acesta are o bricheta suficient de mare cat pentru a aprinde varful unei tigarete. Nici o grija insa, o camera (VGA sau de 2 MP), fara flash, se afla undeva in partea de sus.

Orice fumator inrait ar aprecia si ar folosi mult mai mult o bricheta, ca si functie a unui telefon mobil, decat o camera foto. Plus ca o astfel de bricheta prezinta si marele avantaj de a se afla mereu la purtator, fiind incorporata in telefonul mobil, fata de cele obisnuite care se pierd destul de usor.

Singurul detaliu care necesita mai multa atentie este bateria telefonului, care se consuma cu mult mai rapid in cazul folosirii repetate a brichetei. Astfel, din cand in cand, intre pauzele de tigare de la birou, este posibil ca telefonul sa mai aiba nevoie de reincarcare.

Nu exista deocamdata informatii oficiale despre alte detalii tehnice ale acestui telefon.

Dependentii de nicotina care au indragit deja ideea sunt sfatuiti sa nu isi arunce inca brichetele. SB6309 este inca in stadiul de proiect si nu se stie daca si cand chinezii de la Seabright Industrial Limited se vor hotara sa il puna in vanzare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor