IFA 2013: Sony Xperia Z1, prezentat oficial: specificatii confirmate (Pret)

de Liviu Petrescu | 5 septembrie 2013

Prezentarea noului Sony Xperia Z1 la IFA 2013 a oferit doar confirmari si nicio supriza. Toate detaliile despre smartphone-ul de 5 inci full HD, rezistent la apa si cu camera de 21MP, erau deja cunoscute inainte de lansarea oficiala, dar unele dintre ele, ca filmarea la 4K, s-au dovedit eronate.

Noul varf de gama Sony ofera toti asii din maneca producatorului japonez. Xperia Z1 are cel mai nou procesor quad-core, Qualcomm Snapdragon 800, tactat la 2,2GHz, alaturi de o camera foto cu un senzor de 20,7MP si zoom optic. Urmasul lui Sony Xperia Z are aceeasi carcasa de sticla rezistenta la apa, dar mufa audio este in sine rezistenta la lichide si nu mai are capac.

Sony Xperia Z1

Smartphone-ul poreclit "Sony Honami" are si o suita speciala de aplicatii pentru camera foto, care asigura o functionalitate mai complexa nu doar in prelucrarea pozelor. Noile aplicatii includ Social Life, pentru transmiterea live pe Facebook a imaginilor capturate, si doua aplicatii pentru realitate augmentata, Info-Eye si AR Effect.

Ecranul de 5 inci cu rezolutie full HD 1080 al Sony Xperia Z1 utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de companie, iar specificatiile sale includ si o baterie de 3000mAh, memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 16GB extensibil prin microSD si Android 4.2 Jelly Bean.

Noul flagship Sony ajunge pe piata europeana incepand cu 16 septembrie, iar pretul sau fara abonament a fost confirmat in Germania: 650 euro. Cu o camera foto puternica si aplicatii speciale, noul Sony Xperia Z1 s-ar putea evidentia intr-un mod pozitiv in fata concurentei, pe o piata Android dominata de Samsung.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony xperia z1 specificatii sony xperia z1 specificatii sony honami
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor