Huawei prezinta Honor, un telefon a carui baterie tine 3 zile

de Laurentiu Popa | 4 octombrie 2011

Huawei anunta Huawei Honor, noul smartphone produs de companie, care ruleaza pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread si care vine cu un ecran HD capacitiv de 4 inci. Datorita bateriei de 1.900 MAh cu care este dotat, Honor ofera cea mai lunga durata de viata a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4-inch. Astfel, utilizatorii pot vorbi si accesa functiile acestuia timp de aproximativ 3 zile cu o singura incarcare.

Cu un procesor de 1,4 GHz, doua camere foto incorporate, una HDR de 8 megapixeli si o camera frontala de 2 megapixeli, Honor ofera caracteristici de top intr-un corp subtire cu o grosime de doar 10,9 mm si o greutate de 140g.

“Huawei Honor intruchipeaza brandul Huawei. Este dotat cu tehnologii avansate si usor de folosit care permit oamenilor sa fie conectati extrem de simplu. Honor ofera o gama larga de functii menite sa imbunatateasca experienta utilizatorului, inclusiv o baterie rezistenta in timp, pentru o autonomie si performante mai mari,” a declarat Victor Xu, chief marketing officer la Huawei Device.

Honor vine cu o interfata exclusiva Huawei, mai usor de customizat si utilizat, precum si cu un widget dinamic pentru vreme. Smartphone-ul este dotat si cu un giroscop care permite o experienta de gaming mult mai buna.Noul telefon este certificat DLNA ceea ce asigura interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA precum camere foto digitale, console de joc si televizoare. Astfel, utilizatorii vor putea sa impartașeasca mai ușor fotografii, muzica si clipuri video intre asemenea echipamente.

Honor va ajunge in Romania la inceputul anului viitor la un pret de aproximativ 350-400 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor