Huawei Mulan apare intr-o serie de fotografii: are senzor de amprenta

de Bogdan Constantinescu | 17 iunie 2014

Despre viitorul smartphone al celor de la Huawei nu se stia pana acum decat ca poarta numele de cod Mulan. Iata ca device-ul revine in actualitate, de data aceasta printr-o serie de fotografii.

Se pare ca pe echivalentul chinezesc al Twitter au fost facute publice nu mai putin de patru fotografii ale viitorului telefon al companiei. Din acestea se poate vedea ca el va dispune de un senzor de amprenta, asezat pe spatele telefonului, alaturi de camera foto.

Mulan ar trebui sa foloseasca noul chipset Kirin 920, cu un procesor care inglobeaza patru Cortex-A15 si patru Cortex-A7, primele putand urca la 2GHz, urmatoarele functionand la 1.6GHz cand este nevoie de ele. Se mai adauga la asta un display de 5 inch, 3GB RAM, o camera principala de 13MP si una secundara de 5MP.

Mulan ar trebui sa fie lansat pe 24 iunie, in clipa de fata acesta neavand un nume clar, unele surse acreditand denumitea de Honor 6, ca si faptul ca pretul ar putea reprezenta intrarea Huawei pe o piata unde se va bate cu Xiaomi. In acest caz este clar ca Huawei va mai lansa un telefon in acest an si ca acela va fi noul flagship al companiei.

Sursa: GSM Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: fotografii Huawei Mulan specificatii Huawei Mulan lansare Huawei Mulan
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor