Hands-free cu casti intraauriculare pentru smartphoneuri de la Klipsch

de Andrei Rahmanov | 3 august 2009

Klipsch, un producator inca in afirmare pe piata de la noi, a prezentat recent un nou set de casti destinat smartphoneurilor, numite Image S2m.

Comparat cu alte modele ale aceluiasi producator, S2m sunt superioare modelului S2, dar undeva sub performantele modelului S4.

Castile intraauriculare sunt dotate cu varfuri ovale de cauciuc, unul din detaliile specifice ale producatorului, si care se pare ca se aseaza mult mai bine in interiorul canalului auricular fata de cele cu varfuri rotunde.

Pentru functia de hands-free au o telecomanda si un microfon integrat, detalii de o reala necesitate oricarui utilizator de smartphone. Telecomanda permite preluarea sau respingerea apelurilor, dar si cateva comenzi de baza pentru playerul de muzica integrat al telefonului. 

Construite in primul rand pentru fi compatibile cu produsele Apple, aceste casti functioneaza la fel de bine cu orice alt model de smartphone la care se pot cupla direct sau printr-un adaptor la o intrare standard de 3.5mm.

Castile Image S2 vor aparea pe piata saptamana viitoare, la un pretul de aproximativ 60$, sub jumatate din pretul unor casti hands-free intraauriculare de la Apple.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor