HTC va lansa One mini 2

de Bogdan Constantinescu | 5 mai 2014

HTC One mini 2 va sosi intr-o gama cromatica destul de diversa si care reflecta dorinta taiwanezilor de a acoperi preferintele a cat mai multi potentiali utilizatori. Astfel, HTC One mini 2 va veni in trei culori: gri, argintiu si auriu.

Desi acum ceva vreme au circulat mai multe fotografii care pareau sa infatiseze viitorul device al celor de la HTC, se pare ca de-abia acum avem parte de cele care ne arata cum va fi noul mini 2.

La prima vedere este clar ca mini 2 nu va avea camera foto duala, asa cum se asteptau multi si ca dispune de un singur LED flash, nu de doua, asa cum se specula, iar difuzorul are parte de un mic redesign spre deosebire de cel aflat pe M8.

One mini 2 va avea un display de 4.5 inch cu o rezolutie de 720x1.080, Sense 6 UI, o camera de 13MP, un quad-core Qualcomm Snapdragon 400 la 1.4GHz, 1GB RAM si 16GB spatiu de stocare. Ca sistem de operare avem Android 4.4 KitKat, iar compania se pare ca va anunta lansarea sa la finalul acestei luni, asta daca zvonurile sunt adevarate.

Sursa: Phone Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii HTC One mini 2 lansare HTC One mini 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor