HTC si Android - nume de cod Magic

de Vlad Matei | 20 martie 2009

De la lansarea lui G1 a trecut ceva timp, dar nu destul cat sa nu se mai vorbeasca despre "telefonul Google", asa cum e cunoscut de foarte multi. Dupa vestea buna a lansarii unui smartphone cu sistem de operare creat de gigantul Google, urmeaza inca o veste buna:   noi telefoane Android vor fi lansate pana la Paste. Nu este vorba iarasi despre produsele chinezesti care imita diverse marci cunoscute, ci chiar despre produsele celor de la High Tech Computer, care il vor lansa pe Magic la inceputul lunii aprilie.Conform afirmatiilor oficialilor de la HTC, vor fi lansate cel putin trei teledoane in cursul acestui an. Daca primul Android a fost lansat impreuna cu T-Mobile, de data aceasta, HTC si-a indreptat atentia spre Vodafone, cu care pregateste lansarea lui Magic. Primele tari care se vor bucura de noul Android se preconizeaza ca vor fi Marea Britanie, Spania, Germania, Franta si Italia.

Despre Magic se cunosc deja cateva detalii. Un touchscreen de 3,2 inch, cu 320x480 pixeli. Sase butoane fizice sub ecran, de apelare, de finalizarea a apelului, de cautare, de intoarcere in meniul principal si enter si un trackball sunt toate tastele existente. In mod surprinzator, Magic a renuntat la tastatura reala in favoarea celei virtuale, parca sustinand ca solutia propusa de iPhone e mai buna decat cea a lui G1.

Din punct de vedere al dotarii de hardware, Magic seamana in cea mai mare masura cu Dream, cu exceptia unei imbunatatiri fin sesizabile in ceea ce priveste timpul de convorbire si cel de standby.

Daca tot am discutat despre Magic si iPhone, trebuie mentionat ca noul telefon al celor de la HTC are o camera de 3,2 megapixeli cu autofocus si, inregistrare video.

Magic vine cu 192MB de memorie si compatibilitate de microSD, mini USB 2.0 dar nu are jack audio de 3,5 mm.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor