HTC organizeaza un eveniment in 19 august. Posibila lansare a ONE (M8) cu Windows Phone

de Redactia Hit | 31 iulie 2014

HTC a trimis presei de peste Ocean invitatii la un eveniment care se va desfasura pe 19 august, la New York. Cel mai probabil, taiwanezii vor anunta cu acest prilej lansarea oficiala a noului HTC ONE (M8) cu sistem de operare Windows Phone 8.1.

Lansarea ONE M8 cu sistem de opare mobil de la Microsoft ar reprezenta revenirea producatorului taiwanez pe piata Windwos Phone, dupa ce primele incercari, HTC X8 si S8, au avut parte de un esec comercial usturator pentru companie.

Despre HTC ONE (M8) cu Windows Phone nu este prima data cand auzim. Acum cateva zile scriam ca HTC ar putea lansa o versiune a flagship-ului sau ONE (M8), care ar rula Windows Phone 8.1.

(Sursa Foto: Windwos Phone Daily)

Potrivit celor mai recente speculatii, noul ONE (M8) cu Windows Phone va avea un procesor Snapdragon 801, 2GB RAM, spatiu de stocare de 16 si 32GB (in functie de optiune) si va dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie FullHD.

Sursa: GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m8 windows phone lansare htc one windows eveniment lansare htc one windows windows Phone HTC one m8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor