HTC ar putea opri productia HTC First, telefonul Facebook Home

de Redactia Hit | 14 mai 2013

Facebook Home pare a fi cel mai mare esec al Facebook de pana acum.

Chiar daca reteaua de socializare a anuntat recent ca laucherul pentru Android a fost descarcat de peste un milion de utilizatori, se pare ca unicul motiv pentru numarul mare de download-uri a fost strict curiozitatea userilor, majoritarea dezinstaland rapid pachetul. De altfel, HIT.ro a anticipat inca de la lansarea aplicatiei fiasco-ul care a urmat. In Google Play, laucherul lui Mark Zuckerberg a primit din partea utilizatorilor care au testat HOME doua stele din cinci la evaluari (un total de voturi de 16.700).

Efecte mai grave par a fi resimtite, insa, de HTC, partenerul hardware cu care Facebook a realizat First, smartphone-ul cu Facebook Home.

La scurt timp dupa lansarea telefonului HTC First, taiwanezii s-au vazut nevoiti sa scada preturile device-ului comercializat de AT&T pe piata americana la un nivel incredibil: un dolar. Si a fost doar inceputul pentru ca se pare ca operatorul AT&T, partener principal al HTC in "aventura" HTC First, va scoate din oferta telefonul. Stirea nu a fost confirmata de operator si nici de HTC, insa cererea extrem de redusa pentru HTC First este un argument solid pentru a sustine o astfel de decizie.

Ce urmeaza? Probabil ca HTC nu va mai sta mult pe ganduri si va pune punct productiei HTC First.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc first vanzari facebook home probleme telefon facebook home launcher facebook home probleme facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor