HTC One cu Windows Phone 8.1? Nu ar fi deloc rau!

de Redactia Hit | 25 iunie 2013

Cel mai recent zvon care umbla in industrie este ca HTC va arunca pe piata, in septembrie, o versiunea noua de HTC ONE. Nu nu este vorba despre performante si mai bune sau despre schimbari dramatice de design, ci despre o versiune de ONE care ar putea sa ruleze Windows Phone.

Ideea nu ar fi rea deloc si probabil ca multi fani ai sistemului de operare mobil de la Microsoft ar fi bucurosi sa poata beneficia de performantele si design-ul de top ale One combinate cu Windows Phone.

Cumpara de la Emag.ro telefonul HTC pe care il doresti

HTC aproape ca a dat lovitura cu HTC ONE, unul dintre cele mai frumoase si mai capabile device-uri care si-au facut loc pe piata in acest an. Utilizatorii care au avut posibilitatea sa testeze sau sa cumpere smartphone-ul au avut doar cuvinte de lauda la adresa flagship-ului taiwanez. De altfel, vanzarile HTC ONE, desi mai mici decat ale concurentei, se ridica totusi la 1,2 milioane de unitati pe luna, ceea ce nu este deloc putin.

In ceea ce priveste speculatia cu Windows Phone, ideal pentru HTC ar fi sa lanseze ONE cu urmatorul update al Windows Phone, mai exact cu Windows Phone 8.1 (daca asa se va numi si actualizarea sistemului mobil).

Ramane sa vedem daca taiwanezii vor confirma informatiile pana in toamna.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one windows phone htc one android htc one perfromante htc one vanzari
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor