HTC One M8, intr-un video "scapat" pe YouTube

de Bogdan Constantinescu | 3 martie 2014

HTC One M8 si-a facut aparitia intr-un video destul de lung si, desi de pe sursa primara a acestuia a disparut aproape imediat, un alt user al YouTube a avut prezenta de spirit de a-l salva si oferi publicului.

Clipul de peste 12 minute arata ca noul HTC are o amprenta similara cu aceea a predecesorului sau si ca dispune de un slot microSD. De asemenea, acum putem arunca si o privire mai atenta la finisajul de metal anuntat deja de fotografiile "scurse" in presa, la noul Blinkfeed si playerul muzical, si la noua interfata multitasking ca si la aceea a camerei foto.

Din nefericire pentru cei interesati de acest lucru, imaginile nu explica si ce face camera de pe spatele dispozitivului.

HTC One M8 urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni, pe 25 martie, probabil odata cu toate noile HTC One si urmeaza sa vedem si ce nume va purta acesta. Multi se asteptau ca lansarea sa aiba loc la MWC 2014, dar compania a ales o lansare separata cel mai probabil legata de dorinta de a avea parte de expunere maxima.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor