HTC ONE MAX 2, urmatorul phablet al taiwanezilor, va rula cu Snapdragon 805

de Redactia Hit | 12 august 2014

Daca zvonurile privind urmatoarea generatie a phablet-ului ONE Max de la HTC se adeveresc, atunci compania va arunca pe piata un jucator important impotriva competitorilor de la Samsung si LG. HTC ONE Max (M8) ar putea beneficia de puterea chipsetului Snapdragon 805 de la Qualcomm, scrie PhoneArena.

Acestea sunt primele informatii care apar online despre urmatorul smartphone cu display de cel putin 5,5 inch de la HTC, dar, din pacate, nu avem momentan o sursa care sa ne poata convinge de existenta terminalului. Logic ar fi, totusi, ca HTC sa nu omita din gama de top un model de dimensiuni mari si care poate concura cu un phablet precum Samsung Galaxy Note 4, care va avea lansarea la inceputul lui septembrie, sau cu modele de dimensiuni similare si hardware de top de la LG si Sony.

Cumpara de la Emag.ro telefonul HTC pe care il doresti

(foto: GsmArena - HTC ONE Max vs Samsung Galaxy Note 3)

La ce ne putem astepta de la un posibil urmas al HTC One Max? La un design si materiale similare varfului de gama HTC One (M8), la o camera foto performanta si la un ecran chiar mai mare de 5,5 inch. Noi am miza pe 5,9 inch, in cazul in care HTC chiar va lansa un urmas pentru HTC ONE Max.

Vom reveni cu amanunte la momentul potrivit.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one max m8 htc one max 2014 phablet htc one max snapdragon 805 htc one max
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor