HTC ONE M8 dual SIM ajunge in Europa peste o saptamana

de Redactia Hit | 3 iulie 2014

HTC ONE M8 este unul dintre cele mai reusite smartphones lansate in acest an si putem spune ca unul dintre celemai frumoase pe parte de design, iar fanii europeni ai companiei vor putea achizitiona terminalul si in varianta dual SIM.

Anuntul vine prin intermediul unui comunicat de presa al HTC Germania in care se precizeaza ca versiunea cu doua SIM-uri a HTC ONE M8 va fi disponibila comercial peste aproximativ o saptamana, scrie Ubergizmo.

Din pacate, se pare ca doar clientii din Germania, Elvetia si Austria vor putea achizitiona versiunea dual SIM a celui mai recent varf de gama al taiwanezilor. Probabil,insa, smartphone-ul dual SIM va ajunge si in curand si in alte tari europene.

Oricum, daca asteptati sa puteti cumpara HTC ONE M8 dual SIM, tebuie sa stiti ca pretul recomandat de aceeasi sursa din Germania este de 800 de euro, nivel de cost care ni se pare exagerat de mare.

Versiunea "la liber" a HTC ONE M8 disponibila deja in  toate statele europene se situeaza la un pret de aproximativ 570 de euro (evident, acesta variaza de la o tara la alta si mai ales de la un magazin la altul).

Vom reveni cu detalii asupra subiectului.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m8 dual sim pret htc one m8 dual sim lansare htc one m8 dual sim
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor