HTC HD2 ruleaza si Windows UI (Metro) pe rezolutie de 800 x 480

de Redactia Hit | 30 ianuarie 2013

HTC HD2 este fara indoiala smartphone-ul cel mai modat din lume. Dupa ce dezvoltatorii independenti au reusit sa instaleze pe HD2 Android, MeeGo, Windows Phone 7, iata ca un nou record este batut. HTC HD2 a primit de curand si Windows UI -Metro- de la Windows RT si poate chiar rula cateva aplicatii la rezolutia nativa a device-ului.

Potrivit Slashgear, proiectul portarii Windows RT pe HTC HD2 este ceva mai vechi insa anumite obstacole (precum rezolutia WVGA - 800 x 480p) au dus la intarzieri. Oricum, daca tinem cont ca Windows RT nu este lansat pe piata de prea mult timp, dezvoltatorul s-a miscat extrem de repede.

Desigur, Windows-ul RT nu ruleaza pe HD2 cu toate functiile activate, dar ceea ce a putut fi implementat functioneaza destul de fluent. Dupa cum spun si cei de la SlashGear, nu conteaza hardware-ul sau device-ul in raport cu software-ul daca ambitia si determinarea developerului sunt destul de mari.

HTC HD2 va ramane multa vreme unul dintre cele mai adaptabile device-uri atunci cand vine vorba despre portarea diferitelor sisteme de operare.

In timp, HIT.ro a scris mai multe articole despre munca dezvoltatorilor pasionati de portarea diferitelor sisteme de operare pe HTC HD2. Le puteti reciti mai jos.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc hd2 windows RT windows RT portat HTC hd2 htc hd2 modat
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor