HTC Desire X soseste in luna septembrie

de Liviu Petrescu | 30 august 2012

HTC Desire X, noul membru al familiei Desire, va fi lansat in luna septembrie in Romania si include un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4, o camera foto performanta si Beats Audio.

Promovat de compania taiwaneza ca "o extensie a vietii tale sociale", HTC Desire X a fost conceput pentru amatorii de continut multimedia pe care il arata si prietenilor.

HTC Desire X ruleaza Android 4.0 cu interfata speciala HTC Sense si are un ecran super LCD WVGA de 4 inci si spatiu de stocare de 4GB ce poate fi extins prin card microSD, potrivit unui comunicat de presa.

Camera foto de 5MP include tehnologiile HTC ImageChip, o lentila cu deschidere f/2.0 si distanta focala de 28 mm, senzor BSI, mod HDR mode si flash care se ajusteaza automat in functie de lumina.

Functia VideoPic smartphone-ului HTC permite utilizatorilor sa filmeze si sa faca poze in acelasi timp, iar fotografierea in rafala captureaza mai multe imagini reusite, indiferent de viteza subiectului.

HTC Desire X ofera si 25 GB de stocare online gratuita timp de doi ani in serviciul cloud Dropbox. Producatorul nu a anuntat deocamdata un pret pentru Desire X.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc desire x htc beats audio htc desire android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor