HTC Click, mezinul gamei Android - imagini detaliate

de Andrei Rahmanov | 25 august 2009

Chiar daca produce smartphoneuri care tin capul de afis pe piata atunci cand vine vorba de Windows Mobile sau Android, HTC nu uita si de utilizatorii cu ceva mai putine pretentii, avand in pregatire si cateva modele entry level.

In ultimele zile se pare ca mezinii familiei de smartphoneuri HTC au iesit „la joaca” pe Internet inainte de lansare.

Daca ieri va ofeream informatii despre Mega, viitorul model entry level ce va rula Windows Mobile, iata ca astazi a venit randul lui HTC Click, unul dintre modelele mai modeste din gama Android.
HTC Click are dimensiuni apropiate de al lui HTC Magic, va rula pe platforma Android, v. 1.5 (adica Donut) si nu va beneficia de interfata Sense UI.

Click va avea un ecran tactil de aproximativ 2.8 inci sub care se regasesc butoanele specifice terminalelor cu SO Android, dar lipseste trackball-ul, care va fi inlocuit de un buton multidirectional.

Camera foto nu are flash si nici rezolutia nu poate fi inca precizata, dar nu va depasi in cel mai bun caz 3.2MP.

Asa cum se poate vedea si in imagini, HTC Click va mai beneficia de prezenta unui slot pentru card microSD, mufa audio de 3.5mm, port miniUSB si o baterie de 1100mAh.
Click va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an, data nefiind inca precizata, iar pretul, spun surse neoficiale, va fi undeva in jurul a 210 euro, la liber.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor