Google pastreaza Project Ara si divizia Motorola Advanced Technologies

de Liviu Petrescu | 31 ianuarie 2014

Google a decis sa vanda o mare parte din Motorola catre Lenovo, dar a pastrat patentele cele mai importante, alaturi de divizia Motorola Advanced Technology. Noul smartphone modular Project Ara ramane in continuare in dezvoltare sub aripa Google.

Echipa ramasa in Motorola in urma vanzarii va fi integrata in divizia Android, iar Project Ara ar putea deveni o prioritate pentru Google. Singura legatura dintre Lenovo si Motorola Advanced Technology este dreptul chinezilor de a licentia toate patentele dezvoltate pana acum de echipa.

Motorola Project Ara

In total, Google a pastrat 100 specialisti din divizia Motorola Advanced Technologies, care vor fi condusi de Regina Dugan (fost director DARPA), si vor lucra oarecum independent, dar tot sub umbrela Android.

Noul smartphone modular Project Ara ar putea fi perfectionat si lansat mai devreme decat se asteptau analistii, mai ales ca bazele proiectului au fost deja puse, inclusiv prin folosirea de componente realizate prin imprimare 3D.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartphone modular motorola motorola project ara motorola advanced technologies achizitie lenovo motorola
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor