Google lanseaza tableta PC Nexus

de Radu Eftimie | 20 decembrie 2011

Google va demara o campanie pentru promovarea primei tablete realizata sub brand propriu: Nexus. Lansarea produsului ar putea sa aiba loc in sase luni de acum inainte. Informatia vine chiar de la CEO-ul Google, Eric Schmidt, care pare hotarat sa atace Apple prin noua strategiei a companiei, pe toate fronturile, scrie Slashgear, care citeaza Corriere della Sera.

Google lanseaza tableta PC Nexus

"Avem de gand sa aducem pe piata o tableta de cea mai buna calitate, in urmatoarele sase luni", a declarat Eric Schmidt pentru Corriere della Sera.

Lansarea tabletei, care se va numi cel mai probabil Nexus (ca si gama de smartphone-uri a companiei), ar putea fi cea mai dura replica pe care Google o da concurentilor de la Apple.

Google mai pregateste, insa, ceva: compania lucreaza intens la o tehnologie de recunoastere vocala care, dupa cum afirma CEO-ul Eric Schmidt, va fi capabila sa concureze direct cu aplicatia de asistenta a Apple, Siri.

Dincolo de concurenta teribila dintre Apple si Google, Eric Schmidt recunoaste contributia pe care Steve Jobs a avut-o in industrie. "Steve Jobs a fost un Michelangelo al vremurilor noastre, a mai spus Schmidt pentru Corriere della Sera.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor