Google Nexus 6 a fost lansat: ecran QHD de 6 inch, Snapdragon 805, Android 5 Lollipop (pret si specificatii complete)

de Radu Eftimie | 15 octombrie 2014

Seamana cu Mototola Moto X, doar ca are ecran de 6 inch, adica este mai mare si poarta numele de Nexus 6. Noul smartphone al Google, realizat impreuna cu Motorola (Lenovo), a fost lansat astazi.

Varful de gama al seriei Nexus arem asa cum se anticipam un ecran imens de 6 inch, care il duce automat in zona phablet-urilor, cu rezolutie QuadHD (2,560x1,440 pixeli) si dispune de puternicul chipset Qualcomm Snapdragon 805 (quad-core la 2,65Ghz), 3GB RAM si 32GB / 64GB spatiu intern de stocare. Si informatiile privind camerele foto cu care este dotat noul varf de gama Nexus 6 s-au adeverit: avem, 13MP camera principala (lentile F/2.0 si HDR+) si o camera secundara de 2MP.

Bateria Nexus 6 este de 3220 mAh, destul de puternica pentru a servi asa cum trebuie ecranul imens cu rezolutie excelenta (Google afirma ca autonomie de lucru este de 24 de ore). Tot la capitolul baterie, merita mentionata functia de incarcare rapida (15 minute de incarcare ofera 6 ore de utilizare). Evident, Nexus 6 by Motorola ruleaza noul Android 5.0 Lollipop.

Specificatii oficiale:

Pretul noului Google Nexus 6 este de 570 de euro pentru modelul cu 32GB de memorie interna si 650 de euro pentru cel cu 64GB stocare. Precomenzile pot fi facute din 29 octombrie, urmand ca livrarile sa inceapa in noiembrie.

Tot astazi, Google a lansat si mult-asteptata tableta Google Nexus 9 (realizata in colaborare cu HTC) si, desigur, a prezentat Android 5.0 Lollipop. Vom reveni asupra celor doua subiecte in articole separate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google nexus 6 pret nexus 6 specificatii nexus 6 ecran nexus 6 android lollipop
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor